Pikkuleijonat johtaa ottelua Kanadaa vastaan maalein 4-2, kun kaksi erää takana.

Avauserässä joukkueet painivat vielä tasaisesti, kun kumpikin iski kertaalleen. Suomen maalista vastasi Kristian Vesalainen.

Toisessa erässä Pikkuleijonat lisäsi kaasua ja Kanada jäi jalkoihin. Ensin Vesalainen iski ottelun toisen osumansa, jonka jälkeen Miro Heiskanen osui ensimmäistä kertaa tässä turnauksessa. Lopulta Suomi karkasi jo 4-1-johtoon, kun Santeri Virtanen karkasi alivoimalla läpiajoon ja viimeisteli kiekon viileästi reppuun.

Kanada pääsi kuitenkin toisen erän lopussa iskemään vielä tärkeän 4-2-kavennusosuman, mutta tauolle siirryttiin Pikkuleijonien 4-2-johtoasemasta.

Ottelun voittaja saa paremmat asetelmat jatko-otteluihin lohkovoittajana. Suomi sekä Kanada ovat voittaneet kaikki kolme aiempaa otteluaan.