Sunnuntaina Bar & Bistro Kipinän asiantuntijana vieraillut ja Leijonat.comin Facebookissa livestriimattu Rasmus Ristolainen haluaa nähdä Jesse Puljujärven myös jatkossa MM-askissa – eikä penkitettynä.

Leijonien osalta eilisen Ranskalle koetun 1-5 murskatappion ainoa positiivinen asia oli Puljujärven esiintyminen päätöserässä. Penkitetty superlupaus kilautti MM-turnauksen ensimmäisessä vaihdossaan tolppaan ja toi selkeästi energiaa Suomen peliin.

– Mielestäni Jesse pelasi hyvin. Ei ollut helppo paikka tulla sisään tuossa tilanteessa kylmänä pelaajana. Hän oli energinen ja loi tilanteita. Toivottavasti Jesse saa jatkaa, koska mielestäni hän ansaitsee paikkansa kokoonpanossa, Ristolainen kertoi.

Nöyryyttävästä tappiosta ei jää paljon muisteltavaa, siksi katse onkin käännettävä nopeasti Tshekki-peliin, joka koittaa jo tänään maanantaina. Tuolloin jäällä täytyy nähdä huomattavasti nälkäisempi leijonalauma.

– Jos Suomi pelaa samalla lailla, niin rumaa jälkeä tulee. Tshekki on kuitenkin hyvin vaarallinen joukkue. Toivottavasti pojat ovat hereillä ja pelaavat paremmin, Ristolainen toivoi.

Suomi – Tshekki pelataan maanantaina klo 21.15. Kipinän asiantuntijaksi saapuu tuolloin noin puoli tuntia ennen leijonalegenda Raimo Helminen. ”Raipen” tarinoita voi kuunnella ennen peliä myös Leijonien Facebook-sivuilla.