Leijonien lohkossa Sveitsi johtaa ottelua Tshekkiä vastaan maalein 2-1, kun kaksi erää on pelattu.

Sveitsi voitti avauserän 1-0, kun tulikuuma hyökkääjä Vincent Praplan viimeisteli lähietäisyydeltä ottelun avausosuman.

Sveitsin 2-0-maali syntyi puolestaan toisen erän puolivälissä, kun Reto Surin löysä laukaus yllätti tshekkivahti Petr Mrazekin. Kyseisessä tilanteessa Mrazek imaisi kiekon käsittämättömällä tavalla sisään.

Tshekki iski toisessa erässä kuitenkin vielä kavennusosuman, kun Roman Cervenka onnistui tuomaan joukkueensa mukaan peliin.

Sveitsin maalit ja mahdollinen voitto ovat varmistamassa myös sen, ettei Leijonat voi nousta enää lohkossa toiseksi. Leijonien lohkosijoitus tulee olemaan kolmas tai neljäs.