KÖLN. Puolustaja Mikko Lehtosen ensimmäinen MM-turnaus on nyt paketissa.

23-vuotias puolustaja lukeutui turnauksen aikana Leijonien luotettavimpiin pelaajiin ja suoritustaso oli ottelusta toiseen korkealla. Nuorukainen olikin hävityn pronssiottelun jälkeen tyytyväinen omaan kokonaispanokseensa.

– Minun mielestäni tämä oli hyvä turnaus. Sain paljon oppia ja huomasin, että pystyn pelaamaan täällä omilla vahvuuksillani ja rohkeasti. Kokonaisuutena oma turnaus oli positiivinen.

– Sain tästä varmasti hyvin boostia kehittymiseen. Kauhea nälkä on mennä eteenpäin. Aion tehdä kaikkeni, että menen eteenpäin, Lehtonen kommentoi Leijonat.comille.

Leijonapaita kiinnostaa aina

Nuori suomalaispuolustaja kertoi myös, että moninainen kausi oli hienoa päättää MM-jäille. Lehtonen aloitti kauden KooKoossa, josta hän siirtyi ruotsalaiseen HV71:een. Sieltä hän saapui vielä mestaruuden voittaneena Leijonien paitaan.

– Totta kai oli hienoa. Aina kun saan mahdollisuuden vetää leijonapaidan päälle, niin tulen, jos pystyn ja kannan sitä kunnialla, Lehtonen naulasi.

Nyt suomalaispuolustajan takki on täysin tyhjä ja kaikki on jätetty jäälle. Lehtonen vetää hetken happea, ennen kuin katseet suunnataan ensi kauteen.

Ilari Isotalo, Köln
Twitter: @IlariIsotalo