Vegas Golden Knights liittyy mukaan NHL:ään ensi kaudeksi. Erinäisissä arvioiden mukaan seuraan on liittymässä useita suomalaispelaajia.

Sportsnetin toimittaja Luke Fox arvion mukaan, jos varaustilaisuus käytäisiin tänään, matkaisi Vegasin lämpöön peräti kolme eri pelaajaa.

Hyökkäykseen suomalaisista yltäisi St. Louis Bluesin Jori Lehterä. Samalla miehestä tulisi joukkueen toiseksi parhaiten palkattu hyökkääjä. Suuren palkkansa ja heikon kauden johdosta Lehterä on todennäköisesti tarjolla vegasialaisjoukkueelle.

Puolustukseen Fox valitsisi Anaheim Ducksin Sami Vatasen. Ducks on pahassa tilanteessa, sillä sillä on joukkueessaan reilusti huippupakkeja. Vatasta on huhuttu kaupattavaksi ennen varaustilaisuutta, mutta mikäli sopivaan kauppakumppania ei löydy on todennäköistä, että puolustajalupaus nähdään tulokasseurassa.

Kolmantena listalla on New York Rangersin Antti Raanta. Henrik Lundqvistin takana nokkimisjärjestyksessä oleva suomalainen on mahdollisesti valmis hyppäämään ykkösvahdiksi jo ensi kaudella. Lundqvistilla on kuitenkin siirron estävä pykälä, joka jättää suomalaisen suojaamatta Vegasin valinnalta. Myös Raannan kohdalla saatetaan nähdä siirto muualle vielä ennen varaustilaisuutta.

Myös Joonas Korpisalo ja Teemu Pulkkinen ovat liikkuneet NHL-toimittajien veikkauksissa.