Hyökkääjä Juuso Puustinen hakee uralleen seuraavaa steppiä JYPistä.

29-vuotias liigakonkari on pelannut viimeiset neljä kautta HIFK:ssä, jonka lisäksi hän on edustanut SM-liigassa HPK:ta ja Bluesia. Puustinen on käynyt kokeilemassa siipiään myös rapakon toisella puolen, kun hän pelasi kahden kauden ajan AHL-seura Milwaukee Admiralsissa.

Nyt mies yrittää saada parhaat tehonsa irti jyväskyläläisjoukkueessa, jonka kanssa hän solmi kaksivuotisen sopimuksen.

– Olin monta vuotta Helsingin päässä, niin otan nyt innolla uuden muutoksen vastaan. Hienoa päästä Jyväskylään ja JYPiin, ovat pärjänneet viime vuosina hyvin, Puustinen avasi Hurrikaani TV:n haastattelussa.

Samalla kokenut hyökkääjä avasi taustoja sille, miksi hän valitsi juuri JYPin uudeksi seurakseen.

– Syitä on monia, mutta yksi juttu on se, että viimeiset pari vuotta ollaan pelattu JYPiä vastaan välierissä ja pronssiottelussa, joten ovat päässeet pitkälle. Ja kun katsoo tuota rosteria, niin en usko, että se olisi ainakaan heikentynyt. Täällä tekemisen taso on vaikuttanut ulospäin todella mallikkaalta.

– Myös ennen sopimuksen solmimista keskusteltiin hieman fysiikkavalmentajien kanssa, että miten saataisiin meikäläisestä hieman enemmän irti. Itsellä on ollut viime vuosina sellainen fiilis, etten ole saanut sitä ihan parasta irti. Sitä kautta päästiin sitten sopimukseen, Puustinen avasi.

JYP on vahvistunut kesän aikana hurjasti, sillä joukkueeseen on Puustisen lisäksi liittynyt muun muassa hyökkääjät Jarkko Immonen, Miika Lahti ja puolustaja Mikko Mäenpää. Maalivahtiosastoa vahvistaa jatkossa Eetu Laurikainen.