Huippuvahti Steve Masonista tuli Patrik Laineen seurakaveri aiemmin kesällä, kun kanukkitorjuja siirtyi Winnipegiin kahden vuoden kohtrahdilla. Mies astuu isoihin saappaisiin, sillä viime kaudella Jets oli pahoissa ongelmissa juurikin alakerran pelaamisen kanssa.

Läntisestä konferenssista ensimmäisenä karsiutuneen Winnipegin reppu soi päättyneellä kaudella hurjat 256 kertaa. Viidenneksi eniten koko runkosarjassa maaleja päästäneen joukkueen rakennusprosessi maalivahti- ja puolustusosastolla on Masonin tulon myötä hyvässä vauhdissa.

– Olen todella innoissani ollessani osa organisaatiota, joka on oikeassa suunnassa. Uskon, että voin auttaa saamaan tämän joukkueen jatkoon, Mason sanoi Canadian Pressille.

Myös Laine on alleviivannut sitä, että joukkue päästi aivan liikaa maaleja.

Tulevaisuus näyttää siis paremmalta. NBC Sportsin mukaan maalivahtitilanne on parempi kuin aikoihin, sillä Masonia komppaava Connor Hellebyuck on lähtökohtaisesti keskivertoa parempi kakkostorjuja.

Viime kaudella pahasti epäonnistunut Ondrej Pavelec ei joukkueessa jatka, sillä ainoastaan kahdeksassa mittelössä kiekkoja pysäytelleen tshekkiläisen uusi osoite on New York Rangers.