Carolina Hurricanes on yksi kesän pelaajakaupoilla parhaiten onnistuneista joukkueista.

Edellisen kerran kaudella 2008-2009 pudotuspeleihin yltänyt ja aina konferenssifinaaleihin asti tiensä raivannut nippu hakee nyt paluuta kevään kiihkeimpiin peleihin.

Hurrikaaneissa on terve sekoitus kokemusta ja nuoruutta. Tämä on ollut joukkueen vahvuus aiemminkin, sillä edellisellä pudotuspelirupeamalla joukkueen tähtipelaajat olivat nuori Eric Staal ja kokenut kehäkettu Ray Whitney.

Nyt SB Nation muotoilee, että tähtihyökkääjien Sebastian Ahon sekä Jeff Skinnerin ja pakki Noah Hanifinin muodostama trio on yksi NHL:n kiehtovimmista nuorten pelaajien ytimistä.

Kokeneemmista esimerkiksi maalivahti Scott Darling, seiskapelien erikoismies, hyökkääjä Justin Williams ja Marcus Krüger tuovat sivuston mukaan joukkueelle lisäarvoa taisteluun kohti pudotuspelejä.

Passelit, ja ennen kaikkea leveyttä tuovat kaupat syntyivät kriittisimmillä mahdollisilla hetkillä.

Sivusto arvioi, että kuluvana kesänä Carolinalla on mahdollisesti hetkeen viimeinen sauma saada itsensä takaisin realistiseksi pudotuspelijoukkueeksi. Hurricanes on vihdoin koonnut nipun, joka on valmis taistelemaan itäisessä konferenssissa jatkopaikoista.