Tapparan päävalmentajaksi palannut Jukka Rautakorpi on erittäin tyytyväinen tulevan kauden joukkueeseensa.

Hallitseva Suomen mestari menetti viime kauden jälkeen kovia pelimiehiä, mutta tilalle on tullut harvinaisen monta kovan luokan vahvistusta.

– Pelaajia kun katsoo, niin hyvä virta tuntuu olevan. Niin kuin pitääkin olla, kun ollaan taas uuden alussa. Joukkue on aika paljonkin uudistunut, ja jokainen kausi on uusi kautensa eikä sillä tavalla veljiä keskenään, Rautakorpi sanoo Tapparan verkkosivuilla.

Tapparassa ollaan julhittu kahden viime kauden päätteeksi Suomen mestaruutta ja samaa tavoitellaan varmasti myös tulevalla kaudella. Vaikka joukkue on kokenut suuria muutoksia, löytyy seurasta kaikki palaset menestykseen myös tulevalla kaudella.

– Joukkue on vähän nuorentunut varsinkin kotimaisten pelaajien osalta, se on hyvin motivoitunut ja eteenpäin haluava. Tapparassa on jo viitisen vuotta tehty tietyllä systeemillä pelaajan kehittämis -prosessia, ja se imee pelaajia ja heillä on halu tehdä asioita tänne tullessaan. Liiga ei ole päätepiste kaikille pelaajille vaan he ovat matkalla eteenpäin, Rautakorpi jatkaa.

Tappara on kasvannut viime vuosina pelaajia kovempiin kiekkosarjoihin, jonka lisäksi moni pelaaja on käynyt ponnistamassa kirvesrintojen kautta maailmalle. Kyseiselle virtaukselle ei näy loppua.

Lähde: Tappara