© Kuva: Juha Tamminen

Hallitseva Suomen mestari jo nyt hurjassa iskussa! Tapparan timanttinen alakerta vastannut huutoon

Mikko Lehtonen, Valtteri Kemiläinen, Niko Mikkola, Veli-Matti Vittasmäki, Otso Rantakari, Aleksi Elorinne (kuvassa) ja niin edelleen.

Kaksi edellistä Suomen mestaruutta vieneen Tapparan alku uudelle kaudelle on ollut lähestulkoon tyrmäävä, ja etenkin sen käsittämättömän nimekäs puolustajakaarti on esitellyt timanttisia otteita viikonlopun aikana.

Kirvesrinnat voittivat Decens Tampere Cupin finaalissa HIFK:n lukemin 4-1.

Puolustus oli ainakin tilastojen valossa yksi suurimpia syitä turnausvoittoon, sillä joukkue päästi viikonlopun aikana ainoastaan kaksi maalia. Eilen Ilves kaatui cup-muotoisen turnauksen välierässä 5-1.

Toisaalta myös hyökkääjät ovat saamassa heti punaisesta langasta kiinni. Kristian Kuusela nakutti 1+2, Jukka Peltola ja HIFK:lle hyvinkin tuttu Tomas Zaborsky puolestaan saalistivat kaksi syöttöä mieheen.

Turnaus huipentuu illalla pronssiotteluun, jossa kohtaavat Ilves ja Pelicans.