© Kuva: Getty Images

Juuse Saros haastaa jo tosissaan Pekka Rinteen – nuorukaiselle povataan suurempaa vastuuta: ”Älkää yllättykö”

Maalivahti Juuse Saros voi haastaa jo ensi kaudella peliajassa Pekka Rinteen, arvioi NBC Sportsin toimittaja Jason Brough.

22-vuotias maalivahti raivasi jo viime kaudella tiensä Nashville Predatorsin kakkosvahdiksi ja esiintyi tolppien välissä erittäin vakuuttavasti. Tulevalla kaudella hän taistelee entistä kovemmin peliajasta Rinteen kanssa.

– Älkää yllättykö, jos Saros vie ensi kaudella osan Rinteen peliminuuteista, Brough huomauttaa.

Predatorsin maalilla jo pitkään vaikuttanut Rinne on jo 34-vuotias, eikä hänellä ole enää montaa pelivuotta NHL:ssä jäljellä. Tästä syystä nuorta Sarosta on syytä ajaa sisään tulevaisuuttakin ajatellen. Viime kaudella suomalaisvahti torjui NHL:ssä jo 21 ottelussa kovalla torjuntaprosentilla 92,30.