© Kuva: Getty Images

Suomalainen legenda kehuu NHL:ään varattua keltanokkaa – ”Räjähtävä, todella hyvä maalintekijä”

Suomalaisen jääkiekkoilun yksi legendoista, NHL:ssä yhteensä 1237 ottelua pelannut Olli Jokinen kehuu Floridaan varattua Sebastian Repoa.

Vaikka Repon varaus oli ehkä jossain määrin yllätys, moninkertainen arvokisamitalisti löytää Panthersin kuudennen kierroksen varauksesta monia eri vahvuuksia.

– Hän on mies uskomattomalla kunnolla. Näyttää siltä, että kun harjoitusleiri alkaa ensi viikolla, hän on valmis, Jokinen arvioi Sun-Sentinelille.

Jokinen nostaa esille Repon ehkä suurimman vahvuuden. Käsittämättömän nopeasti viime kaudella jopa Mestiksen ja Liigan kautta NHL:ään noussut hyökkääjä paukutti Suomen mestaruus -kaudella Tapparan paidassa runkosarjassa 11 ja pudotuspeleissä peräti kuusi rysää.

– Hän on hyvin räjähtävä ja todella hyvä maalintekijä, hyvä poika. Tulokkaiden leiri ja pääleiri ovat hänelle valtavia ja loistavia tilaisuuksia.

Repo on alkavan kauden alla hyvissä käsissä. Taalajäille murtautumista hakeva lupaus osallistuu Olli Jokisen pro-leiriin South Florida Hockey Academyssa.