Minnesota Wild aloittaa ensi kaudella uuden tradition, jossa fanit pääsevät mukaan lähelle joukkuetta.

Wild pyytää faneja osallistumaan ensi kauden jään jäädyttämiseen. Seura antaa jokaiselle fanille mahdollisuuden tuoda pienen pullollisen vettä, lempijärvestä, -lammesta tai joesta.

Fanien keräämä vesi kaadetaan jäänajokoneeseen, jolla se levitetään kaukaloon, kun ensi kauden jäätä aletaan tehdä Xcel Energy Centeriin.

Seura jakaa pulloja kannattajille fanipisteessä ja ne on palautettava 16. päivä syyskuuta joukkueen kotiareenalle. Jokainen fani pääsee itse kaatamaan veden Zamboniin.

– Joka talvi, kun järvet ja lammet jäätyvät, niistä tulee meidän kotikaukaloita. Kutsumme kaikki minnesotalaiset tuomaan heidän kotikaupunkinsa kiekkoperinnettä osaksi areenaamme, Wildin presidentti Matt Majka kertoo seuran verkkosivuilla.

Areenan kaukalon jäädytys aloitetaan 17. syyskuuta. Näin Mikko Koivu ja Mikael Granlund seuratovereineen pelaavat ensi kaudella ja tarkoituksen mukaan myös tulevaisuudessa osittain ”luonnon” jäällä.

Minnesota Wild

@mnwild
Flood the Rink on 9/16! Bring your water from lakes, ponds, rivers. It'll be part of the @XcelEnergyCtr ice→ ow.ly/3eca30eE7wA #OurIce