NHL:n suomalaispettymys uudisti treenejä ja sai itseluottamuksen kuntoon – valo paistaa tunnelin päässä

© Kuva: Getty Images
Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?

Jori Lehterälle mennyt kesä oli mielenkiintoista aikaa. Kuten Leijonat.com aiemmin kirjoitti, uskoo sekä mies itse että St. Louis Bluesin GM Doug Armstrong siihen, että hän pystyy näyttämään kyntensä uudessa joukkueessa Philadelphia Flyersissä.

Suomalaishyökkääjä kokee, että siirto oli hyvästä. Viime kausi oli hankala, sillä Lehterä iski yhteensä ainoastaan 26 tehopistettä. Vaikeaa kautta seurasi kuitenkin erilainen kesä, ja nyt fiilis on nousemaan päin kommenttienkin perusteella.

– Urani kannalta siirto on hyvä asia, Lehterä sanoi NHL.comin suomenkieliselle sivustolle.

– Viime kaudella meinasi välillä bensa loppua. Oli tosi hankalaa pitää hyvää suoritustasoa yllä. Notkahduksia tulikin sitten hiukan enemmän kuin normaalisti, Lehterä harmitteli.

Mennyt kesä oli olympiapronssimitalistille erilainen. Treenaamisessa tapahtuneet muutokset ovat pönkittäneet niin kropan kuin mielenkin vireystilaa.

– Kauden jälkeen päätin, että teen harjoittelussa tietyt asiat nyt eri tavalla. Otin myös joitain uusia juttuja treeniohjelmaan. Nyt tunnen olevani hyvässä kunnossa, ja itseluottamuksenikin on vahvalla pohjalla, tulevaisuuteen ilmeisen positiivisin mielin katsova suomalainen valaisi.

Alkava kausi on Lehterälle neljäs rapakon takana. Kolmena aiempana sesonkina hän edusti aina St. Louis Bluesia.

Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?