Helsingin Jokerien kausi KHL:ssä on alkanut mainiolla tavalla. Joukkue on voittanut kuudesta pelistä neljä, pisteitä kasassa on 12. Alkukauden sensaatioiden, eli esimerkiksi Eeli Tolvasen ja Matt Gilroyn lisäksi joukkueen leiristä esille on noussut nelosketju Antti PihlströmMika NiemiMarko Anttila.

Kolmannesta pelistä eteenpäin yhdessä hyökänneen kolmikon pelaajat ovat tehneet pisteitä hienoon tahtiin. Trio on onnistunut laajasti, sillä pisteiden takominen ei nelosketjun ensisijainen tehtävä välttämättä aina ole.

Trion iskukyky on siivittänyt Jokerit raskaalla vieraskiertueella hyvään liitoon.

– Kuitenkin varmasti aika samallalailla ajatellaan pelistä kaikki. Ollaan yritetty pitää hauskaa, 3+1-tehot iskenyt Anttila kiittelee Jokerien Youtubessa.

Trion kemiat näyttävät kohtaavan hyvin yhteen. Palaset ovat kohdillaan, sillä jokainen on hoitanut ruutunsa moitteetta.

– Niemen Mika on todella fiksu sentteri. Se osaa lukea ja rytmittää peliä hyvin. Hän osaa antaa kiekkoa meille oikea-aikaisesti ja on tosi hyvä myös puolustuspäässä, lauantaina Kunlunia vastaan Gordie Howe -hattutempun (maali + syöttö + tappelu) tehnyt Anttila iloitsee.

Myös Pihlström painottaa sitä, että kemioiden kohtaaminen on luonnollisesti tärkeä seikka.

– Kovaa työtä ja sitä kautta on tullut onnistumisia. Kaikki lähtee siitä, että kenttänä tehdään kovaa työtä ja sitä kautta saadaan paikkoja, Pihlström alleviivaa.

Anttilan lisäksi myös Pihlström (2+2) ja Niemi (0+2) ovat merkkauttaneet jo tehoja. Seuraavan kerran helsinkiläiset hakevat pisteitä maanantaina, kun joukkue kohtaa Suomen aikaa jo kello 12.30 alkavassa taistelussa Amur Habarovskin.