Marko Anttilan KHL-syksy on ollut vakuuttava.

Kolossimainen Jokerit-hyökkääjä on ollut pelistä toiseen joukkueensa näkyvimpiä pelaajia. Pirteä alkukausi huipentui viikonloppuna Kiinassa, kun Anttila iski Gordie Howe –hattutempun Kunlunin verkkoon.

Leijonakolossi keräsi yhdessä ottelussa tililleen maalin, syötön ja tappelun. KHL nostaa Anttilan huippuillan koko sarjan viikon kohokohtiin.

– 32-vuotias konkari on alkanut tehdä yhtäkkiä maaleja tasaisesti. Hän ansaitsee ylimääräiset kehut. KHL kehaisee.

[readmore title=”Lue lisää” from=”marko-anttila, Jokerit”]

 

Ryminällä fanien sydämiin

Jokereiden nelosketjun työmyyrää kelpaa ylistää. Anttila onnistui myös maanantaina maalinteossa, kun Jokerit kaatoi Amur Habarovskin vieraskentällä maalein 4-2. Duunarilla on tuoreen osuman myötä kasassa jo tehot 4+1.

Myös muuten Antilan otteet ovat ihastuttaneet. Tappelut sekä monipuolinen peli tuntuvat hurmanneen Jokerit-fanit jo lyhyessä ajassa. Tällä kaudella järkäle on ehtinyt pudottaa hanskansa jo kahdesti: harjoituskaudella Anttila otti yhteen SKA-taituri Jegveni Ketovin kanssa (lue uutinen), viikonloppuna hän tappeli Cory Kanen kanssa.

– Olen aina valmiina auttamaan joukkuekavereita. Meillä on hyvä porukka kasassa, ja se on tämän homman suola. On mukava pelata yhdessä ja pitää pelikavereiden puolta, Anttila kommentoi.