Jokerit jatkoi vakuuttavaa alkusyksyään, kun joukkue kukisti Amur Habarovskin vieraskaukalossa maalein 4-2.

Vierasjoukkue käänsi pelin toisessa erässä. Joukkueen ykkössankari oli voittomaalin tulittanut 18-vuotias Eeli Tolvanen. Pelin ratkaissut osuma oli komea: Tolvanen tälläsi suoraan syötöstä upean vedon ohi Juha Metsolan.

Nuori kiekkolupaus nappasi 3-2-maalin ohella tililleen syöttöpisteen. Jokereiden muista maaleista vastasivat Marko Anttila, Brian O’Neill ja Matt Gilroy.

Voitto oli maukas helsinkiläisille. Joukkue oli avauserässä kahdesti tappioasemassa. Toisen erän nousun jälkeen joukkue vei peliä suvereenisti – kuvaavaa on, että kolmas erä oli Jokereilta tyylikästä pelin hallintaa.

Voitto oli Jokereille kolmas putkeen vierasreissullaan. Joukkue on voittanut alkukauden seitsemästä pelistään viisi.

Kuva: Mikko Taipale