Petteri Lindbohm sai tällä viikolla hyviä uutisia, kun hän solmi yksivuotisen ja kaksisuuntaisen sopimuksen NHL-seura St. Louis Bluesin kanssa.

23-vuotias suomalaispuolustaja on pelannut Pohjois-Amerikassa lähinnä AHL:n puolella ja hänen sopimuksensa St. Louis Bluesin kanssa päättyi viime kauteen. Kesän aikana Lindbohm kartoitti vaihtoehtoja, mutta NHL-sopimus oli koko ajan hänen ykköstavoitteensa.

– Euroopassa olisi ollut hyviä mahdollisuuksia mihin mennä, mutta oma päätavoite on, että saisin NHL-paikan ja olisin NHL-puolustaja. Sen eteen mennään pienillä askelilla kerrallaan, Lindbohm kertoi SuomiKiekon haastattelussa.

Nuori suomalaispuolustaja tavoittelee siis tulevaksi kaudeksi paikkaa NHL:stä, mutta helpolla sitä ei ole tarjolla. St. Louis Bluesin puolustus on rautainen, mutta Lindbohm aikoo tehdä kaikkensa, jotta paikka aukeaisi hänellekin.

– Ei sinne mennä peruuttelemaan. Ei se mikään pettymys ole, jos kausi alkaa AHL:ssä, mutta kauden aikana tavoitteena on kuitenkin vakiinnuttaa paikka NHL:ssä.

Lähde: SuomiKiekko