Ville Husso esiintyi keskiviikkona vakuuttavasti St. Louis Bluesin maalilla.

Nuori suomalaisvahti vaihdettiin maalille ottelun päätöserään, kun Bluesin ja Columbus Blue Jacketsin ottelu oli tilanteessa 2-2. Husso teki kolmannessa erässä tärkeitä torjuntoja, vieden ottelun jatkoajalle.

Myöskään jatkoajalla suomalaistorjuja ei päästänyt kiekkoa selkänsä taakse, vaan vajaan kolmen minuutin pelin jälkeen Vladimir Tarasenko iski ratkaisevan 3-2-voittomaalin.

Husson otteet keräsivät laajalti kiitosta, ja yksi kehujiin liittynyt henkilö oli St. Louis Bluesista kirjoittava toimittaja Jeremy Rutherford. Hänen mielestään HIFK-kasvatti vaikutti hyvin ”terävältä” kolmannessa erässä.