Jetsin viime kauden katastrofi NHL:ssä ihmetyttää yhä – Patrik Laineen olisi petrattava edelleen!

© Kuva: Getty Images
Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?

Winnipeg Sun palaa artikkelissaan Winnipeg Jetsin viime kauteen. Sen mukaan on suoraan sanottuna kummallista, miten joukkue onnistui pupeltamaan itsensä pihalle NHL:n pudotuspeleistä. Jetsin rosterissa kuitenkin on lahjakkuutta esimerkiksi Patrik Laineen johdolla.

Suomalaistähti paukutti debyyttikaudellaan uskomattomat 36 maalia, ja sivuston arvion mukaan ensi kaudella jopa 40 osuman raja voi rikkoutua.

Myös suurta roolia ottanut apukapteeni Mark Scheifele onnistui tehojen valossa mätettyään 82 pistettä. Kyseinen saldo oli 21 pistettä enemmän kuin kauden 2015-16 pinnamäärä.

Sivusto nostaa esille myös muita potentiaalisia pelimiehiä, kuten Nikolaj Ehlersin, Jacob Trouban, Tyler Myersin ja Dmitri Kulikovin sekä Dustin Byfuglienin, jonka tehotilasto +10 oli viime kaudella joukkueen sisäisen pörssin toiseksi paras.

Ensiksi mainittu Ehlers on hyökkääjä, loput pakkeja. Pelaajat ovat Jetsin johtavia hahmoja rooleissaan, ja onnistuessaan he voivat hinata joukkueen pitkälle kevääseen tai jopa kesään.

Sivusto mainitsee, että onnistujien lista kasvaa kauden aikana, jos kaikki menee kohdalleen. Jets hakee tosissaan paluuta pudotuspeleihin.

Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?