Winnipeg Jetsin Patrik Laine on tyytyväinen joukkueensa parantuneeseen ilmeeseen.

Jets nappasi toisen voittonsa putkeen, kun se kukisti Vancouver Canucksin vieraskentällä 4-2. Suomalaistähden komean maalin ohella vierasjoukkue esiintyi ottelussa myös muuten pirteästi.

Laine löysi voiton takaa yllättävän paljon piristyneen osa-alueen. Ei ole sattumaa, että voittopeleissä joukkueelle on tehty vain kaksi maali per ottelu.

– Puolustuksemme on nyt tiivis. Jos antaa jokaisessa ottelussa seitsemän tai kuusi maalia, on vaikea voittaa, Laine summasi medialle.

Tilastojen takaa löytyy myös parantuneita otteita. Maalivahteja voi syyttää helposti tappioista, mutta Jetsin puolustuspelaamisessa on nähty viime peleissä jo enemmän järkeä.

Alkukierroksilla Jets säntäili pahasti omalla alueella: Se näkyi tilastoissa. Joukkueelle tehtiin ensimmissä kahdessa avauspelissä yhteensä 13 maalia.

– Nyt olemme puolustaneet paremmin. Emme edes yritä tehdä mitään taikatemppuja jäällä. Haluamme vain pitää pelin yksinkertaisena ja puolustaa hyvin. Se on tapa, jolla voitamme myös jatkossa, Laine kiteytti.