Aleksander Barkov paljastaa, ettei NHL 18 -hittipelin arvio ole tarpeeksi hyvä loistaville peleille.

Florida Panthersin fanit saivat kysyä kiekkotähdeltä kysymyksiä. Yksi kysymys kuului, pelaako suomalainen nimikkohahmollaan NHL-konsolipelejä. Vastaus oli moninainen.

– Jos olen rehellinen, olen pelannut muutaman kerran. En hirveästi pidä siitä – hahmoni ei ole pelissä kovin hyvä, Barkov muotoilee.

Nuorempana tilanne oli helpompi. Barkov paljastaa tehneensä junnuna itsestään täydellisen pelaajan. 0-99 asteikolla arvioitavat pelaajat herättävät tunteita myös kiekkotähdessä.

– Tietysti kaikki välittävät omasta pisteistään pelissä. Kun olin pienempi, tein itsestäni 99 pisteen pelaajan. Nyt olen 85 pisteen arvoinen. Ei ole kivaa pelata 85 pisteen ukolla, Barkov kiteyttää.

Tilanteessa on pientä parannusta. Suomalainen on tuoreen arvion mukaan 86 pisteen arvoinen pelaaja tuoreessa hittipelissä.

Surkeat joukkuekaverit

Barkov kertoo pelanneensa NHL-pelien ohella myös futispeli FIFA:aa sekä joitain räiskintäpelejä. Tulevalla kaudella pelit jäävät todennäköisesti vähälle. Syy on selvä.

– Pidän eniten FIFA:sta ja NHL:stä. En tiedä, otanko konsolia pelireissuille mukaan, sillä joukkueessamme ei ole minun lisäksi lainkaan hyviä pelaajia, Barkov harmittelee.