Olli Juolevi kertoo hypyn SM-liigaan tuntuneen heti avauspelissä hyvältä.

Nuori NHL-superlupaus debytoi TPS:n matkassa perjantaina voitokkaasti, kun turkulaiset kaatoivat Pelicansin. Juolevi luuti vieraiden takalinjoilla yhteensä 16 minuuttia.

– Siihen nähden, että taukoa oli jonkin verran, pelaaminen tuntui aika hyvältä. Hyvä joukkue, ja hieno voitto, joten tyytyväinen saa starttiin olla, Juolevi myhäilee TPS:n sivuilla.

Ensimmäisen SM-liigaottelun jälkeen Juolevi oli vaikuttunut sarjan vauhdista. Pakki jakoi kehuja avauspelin kovalle tasolle.

– Kovaa kaukalossa mennään, ja hereillä saa olla ihan jatkuvasti. Pelicans erityisesti on kovaa painetta antava joukkue, mutta hyvin päästiin paineen alta kiekon kanssa pois. Se oli varmasti yksi voiton avaimia, Juolevi pohtii.

Nuorukainen debytoi uuden kotiyleisönsä edessä lauantaina, kun TPS kohtaa HIFK:n. Juolevia ei nähty vielä avauspelissä turkulaisten ylivoimalla.

Pakki naureskelee kysymykselle ylivoimapelin pyörittämisestä.

– Opetellaan nyt ensin tasakentin pelaamisen perusteet kuntoon, ja katsotaan sitten, josko ylivoima-aikaa olisi tarjolla. Otetaan ihan rauhassa nyt kuitenkin, on tässä paljon kautta jäljellä kuitenkin, Juolevi toteaa.