Florida Panthers jäi jo toisen kerran putkeen pisteittä, kun joukkue otti kuokkaan Philadelphia Flyersiltä selvin 1-5-numeroin. Kelvollinen alkukausi on muuttunut synkäksi, sillä pantteripaidat ovat keränneet kauden viidestä pelistä ainoastaan neljä pistettä.

Vaikeaa on myös Aleksander Barkovilla, joka ei ole edelleenkään onnistunut avaamaan maalitiliään. Suomalaisen saldo on yhä 0+3.

Hyökkääjä tosin sai viime yönä todellisen saumansa, sillä Barkov pelasi Flyers-kamppailussa enemmän kuin kukaan muu kenttäpelaaja – Panthers-tähden peliaika oli täysin käsittämätön 25.42.

Suomalainen ei kuitenkaan pystynyt luottamukseen vastaamaan odotetulla tavalla, eli ottamalla roolia hyökkäyspäässä. Toisaalta Barkovin tehotilasto pysyi nollilla, vaikka Philadelphia viidestä osumastaan tekikin peräti kolme maalia tasakentällisin ja viimeisen vielä tyhjiin uutista kirjoittaessa suomalaisten maalipörssiä johtavan Valtteri Filppulan toimesta.

Barkovin peliaika yön koitoksessa oli siinä mielessä hurja, että yleensä esimerkiksi edes puolustajat eivät kellota moisia minuutteja lukuunottamatta NHL:n kaikista kirkkaimpia pakkitähtiä.