Jokerit väänsi tiistaina jo peräti 15:nnen peräkkäisen voittonsa jääkiekon KHL:ssä. Vaikka joukkueen peli näyttääkin illasta toiseen upealta, osaa päävalmentaja Jukka Jalonen nostaa esille myös kehitettävän kohteen.

– Alussa pelattiin todella hyvin paineen alla, mutta kun väsymystä tulee, niin se ei ole niin laadukasta kuin toivottaisiin, Jalonen sanoi Jokerien nettisivujen Soundcloud-haastattelussa viitaten eiliseen AK Bars Kazan -otteluun.

Joukkueen kausi jatkuu lauantaina Pietarissa SKA:n vieraana. Euroopan tämän hetken kuumimpien nippujen kohtaamisessa kaikki pitää osua kohdalleen, jotta voittohaaveet olisivat realistisia.

– Jopa liikaa syöteltiin, kun ei enää pitäisi. Kun tullaa viidellä kovaa päälle, on yleensä paras keino toimittaa kiekko keskialueelle. Siinä muutaman kerran epäonnistuttiin, Jalonen myönsi tiistain pelistä, ja jatkoi:

– Pitää tunnistaa tilanne, koska voi pelata lavasta lapaan ja koska pitää panna kiekko pois. Ei siinä mitään isoa ongelmaa ollut, Jokerit uskomattomaan liitoon saanut suomalaiskäskijä pohti.