Brynäsissä pelaavan Juuso Ikosen avauserän kaksi syöttöpistettä eivät riittäneet joukkueelle voittoon SHL:n kotipelissä torstaina. Vierasnippu Rögle nappasi täydet sarjapisteet 4-5-numeroin kummallisen taiston päätteeksi.

Brynäs johti ensimmäisen erän jälkeen 2-1 suomalaishyökkääjän pohjustaessa kummatkin maalit. Tauosta eteenpäin ohjat käsiinsä otti vierasjoukkue, joka kuittasi johtoon aina isäntien tasoituksen jälkeen.

Vierasjoukkueen 4-5-voittomaalin syötti kovaan iskuun päässyt Juhamatti Aaltonen (2+6) ainoastaan nelisen minuuttia ennen loppua.

Iskussa on ollut myös vuonna 2014 nuorten maailmanmestaruutta juhlinut Ikonen. Pisteet 2+3 viimeistellyt suomalainen paukutti viikko sitten murskaavassa 2-8-tappiopelissä Skellefteån reppuun joukkueensa kummatkin maalit.

Brynäs ja Rögle taistelevat sarjan häntäpäässä, tosin matkaa pudotuspelipaikkaan on yhden voiton verran.

Sarjan tehokkain suomalainen on pinnoin 4+4 Växjön Janne Pesonen. SHL:n kärkipaikkaa hallussaan puolestaan pitää Färjestad.