Edmonton Oilersin kenties suurin lupaus, suomalaishyökkääjä Jesse Puljujärvi, on tällä hetkellä kasvamassa korkoa AHL-seura Bakersfield Condorsin riveissä.

Hänet lähetettiin AHL:ään jo ennen varsinaisen kauden alkua, sillä harjoitusleirillä hänen ohitseen ajoi toinen suurlupaus, Kailer Yamamoto.

Puljun alkukausi tehopisteiden valossa on ollut kuitenkin hankala, sillä hän on onnistunut tekemään vain yhden maalin ja yhteensä viisi tehopistettä kymmenessä ottelussa.

Nyt Sportsnetin arvostettu kiekkotoimittaja Mark Spector onkin lähettänyt Oilersin seurajohdolle ja sen GM:lle, Peter Chiarellille, terveisensä. Hän nimittäin näkee Puljujärvessä valtavan potentiaalin, mutta hän ei halua, että suomalaisen kanssa kiirehditään.

Hän ottikin asiaan kantaa hiukan sarkastiseen sävyyn.

– 19 vuoden iässä Puljujärven kohdalla tarvitaan kaikista eniten malttia. Toivottavasti Oilersin heikko startti NHL-tasolla ei vaikuta seuran suunnitelmiin tämän lupauksen suhteen. Kun nyt menin sanomaan näin, niin heti kun hän onnistuu AHL:ssä hyvin, hän on luultavasti seuraavassa lentokoneessa matkalla Edmontoniin, Spector kommentoi.