© Kuva: Juha Tamminen

Leijonat kiinnosti kuin ilmaiset ämpärit – katsojaluvut huipussaan Areenalla ja kotikatsomoissa!

Katso CHL-matsit ilmaiseksi läpi kauden!

HIFK, Tappara, Kärpät, JYP ja TPS taistelevat jääkiekon Mestarien liigassa. Saat kaikki matsit ilmaiseksi ja suorana kotisohvalle!

Suomalaisten kiinnostus jääkiekon A-maajoukkuetta kohtaan ei osoita hiipumisen merkkejä.

Päinvastoin. Viime viikonvaihteen uudistuneessa Karjala-turnauksessa Hartwall Areena oli kahdessa Leijonien ottelussa myyty loppuun, ja aina vähiten kiinnostavassa torstain ottelussa Venäjää vastaan oli siinäkin yli 10 000 katsojaa.

Upeasti kotiturnauksessaan esiintynyt Leijonat pääsi esittelemään taitojaan myös valtavalle tv-yleisölle. Lauantaina pelatun Ruotsi-ottelun tavoittavuus Ylellä oli peräti 1 281 000 katsojaa ja ottelun katsojakeskiarvo oli 525 000 silmäparia. Sunnuntain Kanada-matsin tavoittavuus oli 1 268 000 katsojaa, ja katsojakeskiarvo jopa hieman lauantaita parempi, 544 000.

Viikonlopun kummankin ottelun tavoittavuus ja katsojakeskiarvo päihitti perjantain Nenäpäivä-lähetykset, mitä voidaan pitää kovana saavutuksena. Kyseiset ottelut olivat myös Ylen viikon katsotuimmat ohjelmat

Torstain Venäjä-koitos oli myös tv:n puolella vähiten kiinnostava. Sen tavoittavuus oli 1 161 000 katsojaa ja keskiarvo 408 000 katsojaa. Suomi–Venäjä oli Ylellä viikon viidenneksi katsotuin ohjelma edellämainittujen jääkiekko-otteluiden ja kahden Nenäpäivä-lähetyksen jälkeen.

Katso CHL-matsit ilmaiseksi läpi kauden!

HIFK, Tappara, Kärpät, JYP ja TPS taistelevat jääkiekon Mestarien liigassa. Saat kaikki matsit ilmaiseksi ja suorana kotisohvalle!