© Kuva: Juha Tamminen

Nyt on erikoinen kokeilu! Tepsin tähtisentteri pelaa laidassa

Katso CHL-matsit ilmaiseksi läpi kauden!

HIFK, Tappara, Kärpät, JYP ja TPS taistelevat jääkiekon Mestarien liigassa. Saat kaikki matsit ilmaiseksi ja suorana kotisohvalle!

Jääkiekon Liiga palaa maajoukkuetuon jälkeen tänään ohjelmaan viiden ottelun voimin.

Länsirannikolla nähdään kiihkeä ”kasitien vääntö”, kun Turun Palloseura ja Porin Ässät kohtaavat Turussa.

Kuten aiemmin tänään kerroimme, Ässien riveissä nähdään varsin mielenkiintoinen ketju, kun porilaisten tuoreet hankinnat Sakari Salminen ja Jarno Kärki viilettävät samassa vitjassa 17-vuotiaan superlupauksen Jesperi Kotkaniemen kanssa.

Myös TPS:n puolella nähdään kiinnostava kokoonpanomuutos. Lähes kaksi kuukautta sivussa ollut Ilari Filppula palaa turkulaisten kokoonpanoon – mutta erikoiselle pelipaikalle. Normaalisti keskushyökkääjänä taiteileva Filppula viilettää TPS:n kakkosketjun vasemmalla laidalla. Keskellä häärii Patrik Virta ja oikealla laidalla pommittaa Petrus Palmu.

Virta, 21, johti TPS:n ykkösvitjaa pitkään ennen maajoukkuetaukoa, kun myös toinen konkarisentteri Eric Perrin oli sivussa. Nyt Perrin on palannut omalle paikalleen ykköseen, ja koska Virta on pelannut keskellä niin hyvin, tämä saa jatkaa kakkosen johtajana.

On tosin mielenkiintoista nähdä, kumpi todellisuudessa häärii kakkosen maestrona, nuori Virta vai kokenut Filppula, 36.

Katso CHL-matsit ilmaiseksi läpi kauden!

HIFK, Tappara, Kärpät, JYP ja TPS taistelevat jääkiekon Mestarien liigassa. Saat kaikki matsit ilmaiseksi ja suorana kotisohvalle!