[text-ad]Tervetuloa Leijonat.comin uuteen osioon – pitkävetovihjeet. Täältä löydät vihjeet joka päivä ja yö Liigan, NHL:n ja muiden huippuliigojen kohteisiin. Vedonlyönnin ammattilaiset analysoivat ja perustelevat jokaisen vihjeen lukijoillemme. Mikä parasta, vihjeet eivät maksa lukijoille mitään, vaan tarjoamme palvelun ilmaiseksi uskollisille seuraajillemme.[/text-ad]

Winnipeg Jets-Philadelphia Flyers
Perjantaina 17.11 klo 03.00
NHL

Winnipeg Jets kohtaa Philadelphian kahden ottelun voittoputksessa, kun se kaatoi aikaisemmin viikolla heikon Arizonan kahdesti lukemin 4-1. Patrik Laine on karistanut ailahtelevan alkukauden paineet harteiltaan ja on peräti kuuden ottelun pisteputkessa. Edellisessä ottelussa katkesi maaliputki, mutta Laine ”syötti” Winnipegin viimeisen osuman. Myös toinen suomalainen, Joel Armia, pääsi tehoille, kun hän teki voittomaaliksi jääneen 2-1 osuman komealla rannelaukauksella. Winnipeg näyttää juuri nyt todella vahvalta, tehot jakautuvat tasaisesti kaikille ketjuille ja puolustuspeli on rautaa. Blake Wheeler (5+18) ja Mark Scheifele (10+11) ovat joukkueessa aivan omaa kastiaan, molemmat ovat koko NHL:n pistepörssin kärkikymmenikössä.

Philadelphia on valahtanut hyvän alkukauden jälkeen Metropolitan divisioonan viimeiselle paikalle. Maalinteko on tökkinyt pahemman kerran, joukkue on hävinnyt tällä viikolla kahdesti Minnesotalle, ja jäi molemmilla kerroilla ilman maaleja. Joukkue onkin viimeisessä kuudessa ottelussaan liigan heikoin maalintekijä yhdessä sarjan viimeisen Arizonan kanssa, tehden ainoastaan yhdeksän osumaa kuuteen otteluun! Joukkueelta ei varsinaisesti löydy mitään suurta heikkoutta, maalinteko ja ylipäänsä maalipaikoille pääseminen on tuottanut vaikeuksia viime aikoina. Sean Couturier on joukkueen paras maalintekijä kymmenellä osumallaan.

Poissaolot

Kotijoukkueelta sivussa on ainoastaan Mathieu Perreault, joa voidaan laskea menetykseksi. Philadelphialta sivussa on myöskin yksi pelaaja, hyökkääjä Nolan Patrick.

Arvio

Winnipeg tuntuu löytäneen tasapainon pelaamiseensa vaikeiden alkukierrosten jälkeen. Suurena uhkana joukkueellen pidetty Dustin Byfuglien on pelannut enemmän joukkueelleen kuin itselleen, ja se näkyy myös miehen tehotilastossa ( 0+10 / +4). Winnipegissä on potentiaalia nousta yhdeksi koko liigan suurista lähivuosina, ja nyt joukkueesta jo näkyy pilkahduksia tästä potentiaalista. Philadelphia taistelee tehottomuutta vastaan, mutta on vaikea nähdä joukkueen yltävän tällä kaudella ihmetekoihin, pudotuspeleihin pääsyken tekee tiukkaa. Winnipeg pystyy kotikentällään voittamaan tehottoman Philadelphian Patrik Laineen ja kumppaneiden johdolla.

Winnipeg-Philadelphia 1 (2.04)