Winnipeg Jetsin Patrik Laine osui NHL-kauden kymmenennen kerran, kun Jets kohtasi lauantai-iltana pelatussa ottelussa New Jersey Devilsiä vastaan.

Laineen maali ei syntynyt aivan sillä tutuimmalla tavalla, eli hänen hurjalla laukauksellaan, vaan tanskalaishyökkääjä Nikolaj Ehlersin maalille laittama kiekko kimposi maskissa seisoneen Laineen suojusten kautta verkkojen perukoille.

Laine kasvatti pisteputkensa kahdeksaan peliin, minkä aikana hän on iskenyt kuusi maalia ja yhdeksän tehopistettä.

Laineen 2-1-johto-osuma käynnisti toisessa erässä Jetsin älyttömän hurmoksen, minkä aikana Jets-puolustaja Jakob Trouba niittasi 3-1-maalin, vain 35 sekuntia suomalaispelurin osumaa myöhemmin.

Jets-hyökkääjä Matt Hendricks lisäsi joukkueensa 4-1-johtoon vain minuutin Trouban osuman jälkeen. Yhteensä Jetsin kolmella maalilla oli eroa vain minuutti ja 35 sekuntia

Mathieu Perreault lisäsi Devilsin tuskaa toisen erän lopussa ja niittasi lukemat 5-1. Joel Armia tarjoili ottelussa kaksi syöttöpistettä.

Devils kavensi kolmannessa erässä ottelun loppulukemat 5-2:een.