[text-ad]Tervetuloa Leijonat.comin uuteen osioon – pitkävetovihjeet. Täältä löydät vihjeet joka päivä ja yö Liigan, NHL:n ja muiden huippuliigojen kohteisiin. Vedonlyönnin ammattilaiset analysoivat ja perustelevat jokaisen vihjeen lukijoillemme. Mikä parasta, vihjeet eivät maksa lukijoille mitään, vaan tarjoamme palvelun ilmaiseksi uskollisille seuraajillemme.[/text-ad]

Dallas Stars-Edmonton Oilers
Lauantaina 18.11 klo 21.00
NHL

Lauantai-iltana pelataan useampikin ottelu suomalaisittain parhaaseen katseluaikaan. Yksi viihdyttävimmistä otteluista tullaan näkemään Dallasin Ja Edmontonin välillä, ottelusta ei varmasti vauhtia puutu, sillä molemmat tarvitsevat kipeästi pisteitä.

Dallas Stars on valahtanut oman divisioonansa viimeiseksi yhdessä Coloradon kanssa.Vain yhden voiton viidestä viimeisestä ottelusta ottaneen Dallasin perisynti, sekava puolustuspeli on jälleen nostanut päätään. Jossain välissä näytti siltä, että Ken Hitchcockin kädenjälki alkaa näkymään viikko viikolta paremmin ja maalimäärät omalla puolustusalueella pienenivät viime kausista. Viime otteluissa joukkue on päästänyt keskimäärin neljä maalia pelattua peliä kohdin. Viisikkopeli jämäköitymisestä ei ole enää tietoakaan. Kari Lehtonen haastaa Ben Bishopia tosissaan ykkösmaalivahdin asemasta, mutta edelleenkään elo Dallasin maalilla ei ole herkkua.

Edmonton kaipaa itsekin kipeästi pisteitä, sillä se on jäänyt surkean alkukauden jäljiltä pudotuspeliviivasta neljä pistettä. Viime kierrosten otteet eivät paljoa paremmasta anna lupauksia, sillä joukkue on pystynyt voittamaan vain kahdesti edellisessä viidessä pelissään. Joukkue toki on pystynyt viemään hävittyjä pelejään jatkoajalle asti, joten pisteitä on kertynyt sitä kautta edes kohtuullisesti. Jussi Jokinen ei löytänyt millään sopivaa roolia joukkueen sisällä, ja treidattiin viikon alkupuolella Los Angels Kingsiin. Jesse Puljujärvi saa nyt ainakin jonkin aikaa pelata NHL-miehistön mukana, ja häneltäkin tarvittaisiin tehoja, jotta joukkue pystyisi aidosti pelaamaan voitoista joka ilta.

Poissaolot

Dallasilla ei poissaoloja ole. Edmontin kokoonpanosta uupuu hyökkääjä Anton Slepyshev, joka ei ole menetyksenä suuri.

Arvio

Ottelusta on odotettavissa viihdyttävä ja raivokas kamppailu pisteistä. Dallasin vuotava alakerta antaa Edmontonille mahdollisuuden tehdä ryöstöretki ja kaapata pisteet mukaansa, mutta vierasjoukkueella on ollut omituisia vaikeuksia maalinteon kanssa. Connor McDavid (9+13) ja Ryan Nugent-Hopkins (8+7) yrittävät hinata muuta joukkuetta reppuselässään, mutta pikkuhiljaa tulitukea pitäisi löytyä alemmistakin ketjuista. Edellisissä kohtaamisissa Edmonton on ollut selvästi niskan päällä ja voittanut suurinumeroisesti, kolmessa edellisessä keskinäisessä pelissä verkkoja on heilutettu seitsemän osuman keskiarvolla. Rohkea pelaaja voisi pelata Edmontonin vierasvoiton puolesta (2.75), mutta korkeaa maalimäärää pelaamalla saa rahoilleen varmemmin vastinetta.

Yli 5.5 maalia jatkoaika ja RL-kisa mukaanlukien (1.84)