Helsingin Jokerit on tällä kaudella hemmotellut fanejaan monenlaisilla tempauksilla ja markkinointikampanjoilla. Nyt Jokerit on jälleen julkistanut tempauksen, jollaista tuskin on Suomen 100-vuotisessa historiassa nähty.

Ja juuri Suomi 100 -juhlallisuuksiin uusin markkinointikikka liittyykin. Jokerit nimittäin pelaa 2. joulukuuta Kaisaniemen ulkoilmaottelussa sinivalkoisilla mailoilla, joihin on kirjailtu teksti Suomi 100 vuotta 1917–2017.

Jokerit julkisti yhdessä varustekumppaninsa CCM:n kanssa toteutettavan tempauksen tänään nettisivuillaan.

Jokerit mhös pelaa KHL Ice Challengeksi nimetyssä ottelussa erilaisilla peliasuilla kuin normaalisti. Pelipaidat ja sukat ovat pääväreiltään sinivalkoiset.

– Sekä Jokerit että CCM haluavat kunnioittaa Suomen satavuotista historiaa näkyvästi ja näin saamme upean isänmaallisen säväyksen jääkiekko-otteluun, jossa kohtaavat kenties koko Euroopan tämän hetken kaksi parasta joukkuetta, Jokerien toimitusjohtaja Jukka Kohonen kommentoi seuran nettisivuilla julkaistussa uutisessa.

Jokerit kohtaa 2.12. Kaisaniemen puistossa käytävässä ottelussa KHL:n viime kauden mestarin SKA Pietarin.

Katso kuvat Jokerien Ice Challenge -otteluissa käyttämistä peliasuista ja mailoista alta.

Helsingin Jokerit

@jokerithc
Viimeisen silauksen peliasuihin tarjoilee @CCMHockey upeilla @SuomiFinland100 -henkisillä mailoilla. #Jokerit #KHLfi #Suomi100

Helsingin Jokerit

@jokerithc
Tässä ovat 2.12. KHL Ice Challenge -ottelun #Jokerit-peliasut! Lue lisää: jokerit.com/suomi100-kunni… #KHLfi