Liigajoukkue KalPa tiedottaa tehneensä jatkosopimukset kolmen pelaajansa kanssa. Hyökkääjä Alexander Ruuttu (kuvassa) on pannut nimensä vuoden mittaiseen jatkosopimukseen. Hyökkääjä Balazs Sebok ja puolustaja Otto Leskinen ovat sopineet kahden vuoden jatkosta kalakukkokaupungissa.

– Pitkäjänteinen työnteko, jatkuvuus sekä pelaajien kasvattaminen ja kehittäminen ovat meille tärkeitä arvoja menestyksen rakentamisessa, ja ne kaikki yhdistyvät hienosti näissä jatkosopimuksissa. Tavoitteemme on saada pidettyä vaihtuvuus ensi kaudeksi pienenä, ja nämä sopimukset olivat ensimmäinen iso askel sen tavoitteen toteutumisessa, KalPan toimitusjohtaja Toni Saksman sanoo seuran nettisivuilla julkaistussa uutisessa.

Ruuttu, 24, keräsi viime kaudella 60 ottelussa tehot 8+7=15. Nyt toisella KalPa-kaudellaan Ruuttulla on kasassa 24 ottelun jälkeen pisteet 7+2=9. Hyökkääjä johtaa tällä hetkellä KalPan maali- ja pistepörssiä.

Sebok, 22, on kärsinyt kahdella viime kaudella loukkaantumisista. 83 ottelussa mies on kasannut pisteet 10+19=29. Kuluvalla kaudella Sebok on pysynyt terveenä. 24 ottelussa mies on tehnyt pisteet 4+5=9.

Leskinen, 20, pelaa kolmatta kauttaan KalPan liigajoukkueessa. 69 ottelussa puolustaja on koonnut pisteet 2+9=11. Tältä kaudelta koossa on 20 ottelusta pisteet 1+5=6.

– Olemme hyvin positiivisella mielellä siitä, että tämä kolmikko haluaa jatkaa Kuopiossa, sillä he ovat isoissa rooleissa joukkueessamme jo nyt ja tulevat kehittymään ensi kaudelle jälleen lisää. He ovat kaikki vielä nuoria pelaajia ja potentiaalia kehittyä löytyy kaikilta vielä paljon, Saksman luonnehtii.

KalPalla on nyt 17 pelaajasopimusta kaudelle 2018–19.

Lue KalPan tiedote kokonaan tästä linkistä.