San Jose Sharksin suomalaishyökkääjä Joonas Donskoi vietti kahden maalin iltaa NHL:ssä.

Donskoi viimeisteli vasta hetki sitten päättyneessä ottelussa Anaheim Ducksia vastaan Sharksin molemmat maalit varsinaisella peliajalla. Tilanteesta 2–2 päädyttiin pitkään rangaistuslaukauskisaan.

Donskoi avasi ottelussa maalihanat kolmen ja puolen minuutin kohdalla komealla tavalla. Sharks riisti kiekon Ducksilta hyökkäyssiniviivalta, ja Donskoi pääsi nokikkain Ducks-vahti Reto Berran kanssa.

Donskoi harhautti Berran niin näyttävästi, että ottelun selostajatkin ulvoivat riemusta.

”Mitkä liikkeet Joonas Donskoilta!” selostajat hehkuttivat.

Toisessa erässä Corey Perry ja Rikard Rakell veivät Ducksin johtoon, mutta Donskoi tasoitti kolmannen erän yhdeksännellä minuutilla. Osuma syntyi ylivoimalla maalinedusruuhkasta, josta Donskoi sai vahvalla pelaamisellaan ronkittua kiekon verkkoon.

Donskoilla on nyt kasassa 19 ottelusta tehot 7+3=10.

Lopulta Ducks vei vierasvoiton Antoine Vermetten osumalla, joka syntyi vasta rankkarikisan yhdeksännellä kierroksella.

Donskoin illan ensimmäisen osuman näet allaolevasta twiitistä.