[text-ad]Tervetuloa Leijonat.comin uuteen osioon – pitkävetovihjeet. Täältä löydät vihjeet joka päivä ja yö Liigan, NHL:n ja muiden huippuliigojen kohteisiin. Vedonlyönnin ammattilaiset analysoivat ja perustelevat jokaisen vihjeen lukijoillemme. Mikä parasta, vihjeet eivät maksa lukijoille mitään, vaan tarjoamme palvelun ilmaiseksi uskollisille seuraajillemme.[/text-ad]

Carolina Hurricanes-New York Rangers
Torstaina 23.11.klo 02.00
NHL

Carolina Hurricanes on herännyt taistelemaan kuluvan kauden pudotuspelipaikoista voitokkaan viikon päätteeksi. Joukkue nousi vain pisteen päähän pudotuspeliviivasta voitettuaan kolme edellisestä neljästä ottelustaan. Voittojen takuumiehinä ovat viime peleissä olleet tulikuuma suomalaisduo Teuvo TeräväinenSebastian Aho. Terävainen valittiin jopa menneen viikon NHL:n ykköstähdeksi, suomalaisässän iskettyä neljään peliin upeat tehot 5+5, tekipä Teräväinen uransa ensimmäisen hattutemppunsakin edellisellä viikolla. Carolinan parantunut vire on suoraa seurausta suomalaisten löytyneistä tehoista, mutta joukkue kaipaisi edelleen laajuutta tehotilastoihinsa. Teräväisen (8+11) ja Ahon (4+13) jälkeen taso hieman laskee, toki vauhtikone Jeff Skinner johtaa joukkueen sisäistä maalipörssiä yhdeksällä osumallaan.

NY Rangers ei ole ollut niin vakuuttava alkukaudella kuin olisi yleisesti luultu. Joukkue on mm. tasapistein illan vastustajan Carolinan kanssa taistelemassa viimeisistä pudotuspelipaikoista. Joukkue on voittanut kolme edellisestä viidestä ottelustaan, mutta vieraissa on ollut vaikeaa, edelliset vierasottelut sarjan kärkijoukkueita Columbusta ja Chicagoa vastaan päättyivät tylyihin tappioihin. Joukkueen puolustuspeli on palaamassa Henrik Lundqvistin parantuneen vireen avulla uomiinsa, joukkue päästi aivan liikaa maaleja alkukaudella. Mika Zibanejad jatkaa joukkueen sisäisen pistepörssin kärkenä tehoilla 10+10.

Poissaolot

Carolinalta poissa on oikea laitahyökkääjä Lee Stempniak. NY Rangersilla ei poissaolohuolia ole.

Arvio

Joukkueet pelaavat saman divisioonan sisällä elintärkeistä pisteistä ja ratkaisevat varmasti kauden mittaan yhden pudotuspeplipaikan kohtalon. Tasapistein peräkkäin olevista joukkueista NY Rangers on rankattu korkeammalle, mutta Carolinan hurja vire ja löytynyt tehokkuus voi kantaa kotijoukkuetta vielä jonkin aikaa. Oletettavaa on, että Rangers löytyy runosarjan jälkeen korkeammalta sarjataulukossa kuin Carolina, mutta tässä vaiheessa kautta kotimenestyksen kautta pelaaminen houkuttaa. NHL on sarja, jossa tulikuumia ketjuja ei voi väheksyä.

Carolina-NY Rangers 1 (2.36)