[text-ad]Tervetuloa Leijonat.comin uuteen osioon – pitkävetovihjeet. Täältä löydät vihjeet joka päivä ja yö Liigan, NHL:n ja muiden huippuliigojen kohteisiin. Vedonlyönnin ammattilaiset analysoivat ja perustelevat jokaisen vihjeen lukijoillemme. Mikä parasta, vihjeet eivät maksa lukijoille mitään, vaan tarjoamme palvelun ilmaiseksi uskollisille seuraajillemme.[/text-ad]

Anaheim Ducks-Winnipeg Jets
Perjantaina 24.11 klo 23.00
NHL

Anaheim Ducks on kärsinyt koko alkukauden runkomiesten loukkaantumisista, joka on heijastunut karulla tavalla jäälle. Joukkue on tippunut pudotuspelipaikkojen ulkopuolelle, vaikka onkin pystynyt voittamaan kolme otteluaan edellisestä viidestä. Viime kierroksella joukkue hävisi kotonaan Vegas Golden Knightsille. Alkukaudella sivussa ollut Sami Vatanen on saatu takaisin kokoonpanoon ja Vatanen on aloittanut kohtalaisesti, summaten kymmeneen otteluun tehot 1+3. Joukkueen pistepörssiä johtaa yllättäen Rickard Rakell, tehoilla 8+10. Kokonaisuudessaan joukkueen peli ei näytä kovinkaan valmiilta, johtuen pitkälti useamman pelaajan loukkaantumisista.

Winnipeg on juuri nyt Kanadan kuumin joukkue. Tiivistynyt viisikkopeli näkyy upeasti kentällä, viimeisimpänä työnäytteenä on upea 2-1 – vierasvoitto Los Angeles Kingsin kotihallista. Patrik Laine sai kunnia tehdä ottelun voittomaalin viimeistelemällä kauden yhdennentoista osumansa. Myös Mark Scheifele sekä Blake Wheeler jatkavat upeaa kauttaan, molemmat pelaavat yli piste per peli- tahtia ja ovat viimeistelleet 25 tehopistettä. Connor Hellebuyck on ottanut selvästi ykkösvahdin paikan itselleen, ja on juuri nyt tulikuuma!

Poissaolot

Anaheim kärsii edelleen suurista loukkaantumishuolista, sillä poissa ovat Patrick Eaves, Ryan Getzlaf, Jared Boll, Ondrej Kase sekä maalivahti Ryan Miller. Winnipegilta sivussa on ainoastaan puolustaja Toby Enstrom.

Arvio

Winnipeg on voittanut neljä edellisestä viidestä ottelustaan ja on jo pidemmän aikaa ollut yksi NHL:n vakuuttavimpia joukkueita. Kurittomuus on tiessään ja joukkueen peli näyttää todella valmiilta. Anaheimia riivaavat loukkaantumiset eivät voi olla näkymättä, kapteeni Getzlaf on pystynyt tällä kaudella pelaamaan ainoastaan kuudessa ottelussa. Haavoittunut Ducks on sopiva suupala liigan kuumimpiin joukkueisiin kuuluvalle Winnipegille, joka on vieraissakin suosikki voittamaan ottelun makealla kertoimella.

Anaheim-Winnipeg 2 (2.85)