[text-ad]Tervetuloa Leijonat.comin uuteen osioon – pitkävetovihjeet. Täältä löydät vihjeet joka päivä ja yö Liigan, NHL:n ja muiden huippuliigojen kohteisiin. Vedonlyönnin ammattilaiset analysoivat ja perustelevat jokaisen vihjeen lukijoillemme. Mikä parasta, vihjeet eivät maksa lukijoille mitään, vaan tarjoamme palvelun ilmaiseksi uskollisille seuraajillemme.[/text-ad]

Carolina Hurricanes-Nashville Predators
Sunnuntaina 26.11 klo 20.00
NHL

Sunnuntai-illan parhaaseen katseluaikaan nähdään suomalaisittain mielenkiintoinen kohtaaminen, kun yhteen iskevät Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen Carolina sekä Pekka Rinteen ja Miikka Salomäen Nashville.

Kotijoukkue Carolinan riveissä pelaavat tällä hetkellä koko NHL:n kuumimpiin kuuluvat hyökkääjät, Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen. Kaksikkoa täydentää Jordan Staal, ja koko ketju on kuulunut sarjan parhaimmistoon marraskuun aikana. Kuuma ketju on ottanut koko Carolinan reppuselkään, mutta siitäkin huolimatta joukkue häviää vielä aivan liikaa pelejä. Joukkue pääsi jo lähemmäksi pudotuspelipaikkoja, mutta kaksi peräkkäistä tappiota on pudottanut joukkuetta jälleen askeleen taaksepäin. Tulikuumat suomalaiset ovat joukkueensa tehokkaimmat pistemiehet.

Nashville jatkoi tasaista kauttaan voittamalla edellisellä kierroksella St. Louisin puhtaasti 2-0. Pekka Rinne jatkoi vakuuttavia otteitaan pelaamalla nollapelin, suomalaisvahti torjui kaikki 34 laukausta ja oli hienon voiton takuumies, nollapeli oli suomalaisen 45:s. Juuse Saros joutui viikolla farmiin, nuori suomalaisvahti on aloittanut kauden haparoiden. Filip Forsberg on ollut ilmiliekeissä koko alkukauden, ruotsalainen on summannut alkukauden peleissä tehot 11+13. Nashville taistelee oman divisioonansa kärkisijoista tällä kaudella.

[text-ad]🚨 Leijonat.comin lukijoille HUIPPUETU: in uusille asiakkaille tarjolla riskitön 20€ NHL-veto. Lunasta etusi TÄSTÄ.[/text-ad]

Poissaolot

Lee Stempniak jatkaa sivussa Carolinan kokoonpanosta. Nashvillelle ei ole loukkaantumisia ennen illan ottelua.

Arvio

Vaikka Carolina on väläytellyt potentiaaliaan siellä täällä, on Nashville kokonaisuudessaan selvästi laadukkaampi nippu. Maalivahtipeli Rinteen johdolla on koko sarjan kärkikastia. Nashvillen tiivis puolustus pystyy nollaamaan kenet tahansa, Roman Josi ja P.K. Subban ovat sarjan ehdottomia kärkipuolustajia. Carolina on kotiottelusta huolimatta altavastaajan asemassa, sen verran vakuuttava Nashville on viime aikoina ollut. Nashvillen tiivis puolustuspeli on myrkkyä Carolinalle, joka on parhaimmillaan silloin kun vastustajakin pelaa vauhtilätkää päästä päähän.

Carolina-Nashville 2 (2.55)