Kovista otteistaan Liigassa tunnetuksi tullut Ässien puolustaja Ben Blood kuohautti jälleen viikonloppuna niin kaukalossa kuin sen ulkopuolellakin.

Kaikki alkoi lauantaina, kun pakki lensi pihalle Ässien ja Lukon välisestä pelistä töötättyään Roni Sevästä juuri, kun hän oli iskenyt 0-1-maalin.

Sevänen ei näyttänyt tilanteessa satuttavan itseään, mutta häneltä lensi kypärä päästä.

Blood palasikin itse taklaukseen Twitterissä. Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

Benny Blood

@BennyBlood24
Can someone pls make a GIF of my hit and send it to me? I’d do it but I only know how to tweet and take penalties. ☺️ kiitos!

– Voiko joku tehdä GIF:n (videoleike) taklauksestani ja lähettää sen minulle? Tekisin sen itse, mutta tiedän vain, kuinka twiitataan ja otetaan jäähyjä, Ässien pakki veisteli.

Some näyttikin lopulta voimansa. Eräs Twitter-käyttäjä oli tehnyt tilanteesta lyhyen videopätkän, jonka Blood sai käsiinsä. Hän kommentoi tilannetta rehellisesti, mutta antoi toisaalta armoa tuomareille.

– Näyttää, että lonkka lonkkaa vasten, olkapää olkapäätä vasten. Mutta kunnioitan liigatuomareiden päätöstä. He tekevät heidän parhaansa, kuten sinä ja minä, isokokoinen pakki kirjoitti.

Benny Blood

@BennyBlood24
Looks hip to hip, shoulder to shoulder to me. But I respect the @smliiga officials call, they’re doing their best just like you and I. #hockey

Jumppa Hällfors

@Jumppa
Bladi Penan taklaus.
#Liiga