[text-ad]Tervetuloa Leijonat.comin uuteen osioon – pitkävetovihjeet. Täältä löydät vihjeet joka päivä ja yö Liigan, NHL:n ja muiden huippuliigojen kohteisiin. Vedonlyönnin ammattilaiset analysoivat ja perustelevat jokaisen vihjeen lukijoillemme. Mikä parasta, vihjeet eivät maksa lukijoille mitään, vaan tarjoamme palvelun ilmaiseksi uskollisille seuraajillemme.[/text-ad]

Edmonton Oilers-Toronto Maple Leafs
Perjantaina 1.12 klo 04.00
NHL

Edmonton Oilers pyristelee koko ajan pudotuspeliviivan kannoilla, mutta peli ei näytä edelleenkään valmiilta. Viimeisestä viidestä ottelustaan kolme voittanut joukkue ei näytä millään lailla pudotuspelijoukkueelta, vaikka eroa viimeiselle playoffs-paikalle on viisi pistettä. Suuri ongelma on ollut maalinteko, joukkueen taitotason tietäen se on jopa outoa. Connor McDavid kantaa joukkuetta reppuselässään, mutta muilta ei apua juurikaan tule. McDavid on ollut osallisena joukkueensa maaleista peräti 44%:sti, mikä kertoo kaiken joukkueen ongelmista.

Torontolla ei maalinteon suhteen ole ongelmia. Se on paukuttanut koko sarjassa eniten maaleja, huimat 92 kappaletta, kun sarjaa on pelattu reilu neljännes. Maalintekovastuu on jakautunut oikeaoppisesti useamman pelaajan kesken, sillä Auston Matthews, Nazem Kadri ja James van Riemsdyk ovat kaikki viimeistelleet 12 osumaa. Vanha konkari Patrick Marleau on myös viimeistellyt jo peräti yhdeksän osumaa, eli terveenä pysyessään lähentelee helpostikin jopa kolmenkymmenen maalin rajapyykkiä. Tällä hetkellä Toronton meno näyttää raikkaalta, joskin mm. Mitchell Marner on ollut pienoinen pettymys tehoillaan 2+14 / -5.

[text-ad]🚨 Leijonat.comin lukijoille HUIPPUETU: in uusille asiakkaille tarjolla riskitön 20€ NHL-veto. Lunasta etusi TÄSTÄ.[/text-ad]

Poissaolot

Kummallakaan joukkueella ei ole kokoonpanohuolia otteluun.

Arvio

Toronton peli näyttää tässä vaiheessa paljon valmiimmalta kuin kotijoukkueen. Edmonton tuskailee rajusti maalintekonsa kanssa, kun samalla omiin menee liikaa kiekkoja. Yhtälö on niin vaikea, että lähes ihme saa tapahtua että Oilers kipuaa vielä kevään jatkopeleihin. Toronto on ollut hieman huonossa vireessä viime viikolla, voittaen vain kaksi ottelua viidestä. Tästä johtuen vedonlyöjien kannattaa pelata isoa maalimäärää illan peliin, sillä epätoivoinen Edmonton joutuu avaamaan peliään ja hakemaan jo riskilläkin voittoon tarvittavia osumia. Tämä avaa taatusti paikkoja jalkanopealle Torontolle.

Yli 5.5 maalia jatkoaika ja RL-kisa mukaanlukien (1.77)