[text-ad]Tervetuloa Leijonat.comin uuteen osioon – pitkävetovihjeet. Täältä löydät vihjeet joka päivä ja yö Liigan, NHL:n ja muiden huippuliigojen kohteisiin. Vedonlyönnin ammattilaiset analysoivat ja perustelevat jokaisen vihjeen lukijoillemme. Mikä parasta, vihjeet eivät maksa lukijoille mitään, vaan tarjoamme palvelun ilmaiseksi uskollisille seuraajillemme.[/text-ad]

Philadelphia-Boston
Lauantaina 2.12 klo 20.00
NHL

Lauantai-iltana nähdään jälleen parhaaseen katseluaikaan vauhdikasta kiekkoa, kun Philadelphia ja Boston yrittävät parannella asemiaan maailman kovimmassa kiekkosarjassa.

Philadelphia on ajautunut kammottavaan tappiokiereteeseen. Joukkue on hävinnyt peräti viisi ottelua putkeen, vaikka on päällisin puolin pelannut vähintäänkin kohtalaisesti. Hyvä puoli tappioissa on ollut se, että joukkue on kuitenkin saanut kolmesti edes pisteen mukaan pelien edettyä jatkoajalle asti. Huolestuttavaa taas on se, että etenkin kotikentällään joukkue on ollu viime aikoina suurissa ongelmissa. Oman divisioonansa viimeiseksi pudonnut Flyers alkaa olla kohta jo sen verran kaukana pudotuspelipaikasta, että voittoja on alettava ottamaan. Jakub Voracek (7+23) sekä Claude Giroux (11+17) kannattelevat joukkuetta illasta toiseen. Jori Lehterä ei ole löytänyt roolia joukkueesta koko kaudella, ja on ollut kokoonpanon ulkopuolella jo pidempään.

Bostonin viimeaikainen vire lupaa hyvää, joukkue on voittanut neljä edellisestä viidestä ottelustaan ja on noussut takaisin sarjan keskikastiin, josta voi vielä hyvinkin nousta pudotuspelipaikoille. Tuukka Rask on joutunut outoon tilanteeseen, viisi viime kautta selkeä ykkösvahti Rask on haparaoinut useasti tällä kaudella, ja Anton Hubodnin on ollut viime aikoina voittava maalivahti Bruinsille. Joukkueen kannalta tärkeintä on että kuuma ja voittava maalivahti pelaa, joten Raskilta odotetaan parannuksia otteisiinsa. David Pastrnak on joukkueensa tehokkain pistemies ja paras maalintekijä tehoilla 12+9.

[text-ad]🚨 Leijonat.comin lukijoille HUIPPUETU: in uusille asiakkaille tarjolla riskitön 20€ NHL-veto. Lunasta etusi TÄSTÄ.[/text-ad]

Poissaolot

Kotijoukkue pääsee otteluun ilman loukkaantumishuolia. Bostonilta sivussa ovat hyökkääjät Anders Bjork ja Peter Cehlarik sekä puolustaja Adam McQuaid.

Arvio

Philadelphia on pelannut tällä kaudella maalirikkaita otteluita, se on tehnyt 70 maalia mutta myöskin päästänyt 78. Boston taas on tehnyt 63 maalia ja päästänyt 68. Philadelphia on korkeammasta maalimäärästään huolimatta hävinnyt enemmän pelejä ja voittaminen on selkeästi ollut vaikeampaa. Tasaisemmin pelaava Boston on vahvemmessa asemassa kuin kahden tai kolmen miehen tehojen varassa operoiva Philadelphia. Jos ottelu menee maalintekokilpailuksi, silloin kumpi tahansa voi voittaa, mutta uskotaan Bostonin pystyvän pitävän pelin kontrollissaan ja ottavan pisteet viimeistään jatkoajalla.

Boston voittaa (sis. jatkoajan ja RL-kisan) (1.95)