HPK räväytti torstaina julkaisemalla kahdeksan jatkosopimusta. Nykyisestä joukkueesta jatkavat myös ensi kaudella Eetu Tuulola, Teemu Turunen, Petteri Nikkilä, Jere Innalan, Harri Kainulainen sekä ensimmäisen liigasopimuksena tehnyt oman seuran juniori Erkka Seppälä.

Pelaajasopimuksien lisäksi valmentajat Timo Turunen ja Juha Lehtola jatkavat Hämeenlinnassa ensi kaudella päävalmentaja Antti Pennasen mukana.

Pelaajasopimuksista merkittävin on hyökkääjä Eetu Tuulolan kahden vuoden sopimus. Vasta 19-vuotias hyökkääjä on Calgary Flamesin varaus ja tehnyt Liigassa tällä kaudella kahdeksan maalia 25 ottelussa.

– Eetu on ottanut huikean harppauksen eteenpäin kuluvan kauden aikana. Ura voi jatkua tulevaisuudessa isommissa ympyröissä, mutta hienoa, että Eetu valitsi tässä vaiheessa HPK:n parhaimmaksi paikaksi kehittyä edelleen, kommentoi HPK:n pelaajakoordinaattori Jukka Voutilainen.

jo pitkään seurassa pelannut puolustaja Nikkilä puolestaan allekirjoitti kolmen vuoden jatkopahvin. Turusen, Innalan ja Kainulaisen sopimuksista käytettiin ensi kautta koskeva optio.

Seuran A-junioreissa tällä kaudella 41 tehopistettä 32 ottelussa tehnyt Erkka Seppälä puolestaan teki 2+1-vuotisen sopimuksen.

– Erkan otteita on ollut ilo seurata syksyn mittaan. Hän on onnistunut erinomaisesti syyskauden aikana Nuorten SM-liigassa. Kun jokapäiväinen työ ja peliesitykset ovat tuolla tasolla, seura haluaa tarjota mahdollisuuden kehittyä edelleen. Erkan on toki otettava itse paikkansa, mutta ovi on nyt auki. Erkka on klassinen sentteri, jolle luonnollinen polku on miesten pelejä ensi kaudella.