Kaksi edellistä otteluaan NHL:ssä hävinnyt Vancouver Canucks vääntää kynsin ja hampain paikasta sarjan pudotuspeleihin. Joukkue koki tosin näille haaveilleen taannoin ison takaiskun, kun sen yksi suurimmista hyökkääjätähdistä Bo Horvat loukkasi jalkansa ja joutui sivuun.

Nyt joukkue kaipaileekin 10+10 pinnat tehneelle hyökkääjälle korvaajaa omasta rotaatiostaan. Yksi The Hockey Newsin spekulatioissa esille noussut pelaaja oli Markus Granlund, jonka kohdalla sivuston arviot eivät kuitenkaan lopulta kuulostaneet mitenkään mairittelevilta.

Canucks-hyökkääjien peliaikakuningas Horvatin korvaaminen ei tosin taida välttämättä luonnistua muiltakaan, mikäli on uskominen sivuston arvioita:

– Granlund, (Henrik) Sedin tai (Sam) Gagner eivät ole ratkaisuja pitkäaikaiseen ongelmaan. Granlund tuo tiettyä puolustusälykkyyttä hän on luotettava rangaistusten tappaja, mutta hänen neljä maaliaan ja viisi pistettä eivät ole riittävä määrä korvaamaan Horvatin tuotantoa, sivusto kirjoitti taannoin.

Nyt Granlundin pistesarake näyttää kuutta, mutta tuokin määrä on eittämättä liian vähän, jotta paikka kärkiketjuissa olisi mahdollinen.

Sivusto jättää siis varsin kovia nimiä pois Horvatin korvaajan roolista. Sopii vai miettiä, että mihin Canucks vajoaa, jos sairastuvalla olevalle pelaajalle ei paikkaajaa löydy.