WHL:n pistepörssin kärjessä käsittämättömin tehoin 19+50 viilettävä Aleksi Heponiemi jäi poikkeuksellisesti pisteittä joukkueensa Swift Current Bronconsin edellisessä ottelussa viime yönä.

Mutta vaikka suomalainen ei pisteitä onnistunutkaan tekemään, kerää hän ja pistepörssissä kahta seuraavaa sijaa miehittävät Tyler Steenbergen ja Glenn Gawdin ylväitä kehuja.

Seuraavan vastustajan, eli Edmonton Oil Kingsin leiristä ylistetään trioa.

– Heillä on erittäin hyvä joukkue, heillä on hyvä tehoketju, Oil Kings -hyökkääjä Trey Fix-Wolansky kehui Edmonton Sunin mukaan.

– Luulen, että meidän täytyy vain yrittää pysyä pelisuunnitelmassa, samaa jota käytimme aikaisemmin Swift Current -ottelussa voittaessamme heidät, laituri jatkoi viitaten lokakuiseen voittomittelöön.

Voisi kuvitella, että kun Broncosin ja samalla koko sarjan kolme tehokkainta pelaajaa on iskenyt lähes 200 pinnaa, olisi joukkuekin WHL:n kärjessä heittämällä. Näin ei kuitenkaan ole, Swift Current nimittäin miehittää itäisessä konferenssissa ”vasta” kolmatta sijaa.

Joukkueella on varmasti hinkuja ylemmäksi, mutta sen lisäksi Broncos halunnee maksaa Oil Kingsille kalavelat sunnuntai-maanantaiyön taistossa.

– Luulen, että he aloittavat voimakkaasti, varsinkin kun löimme heidät jo tänä vuonna ja päätimme heidän voittoputken kauden alussa, Oil Kingsin hyökkääjä Ty Gerla puolestaan arveli.