© Kuva: Ilari Isotalo

Nashville rakentaa tulevaisuuden runkoaan – Eeli Tolvanen liitetty NHL:n supertähtien muodostamaan ytimeen

Katso CHL-matsit ilmaiseksi läpi kauden!

HIFK, Tappara, Kärpät, JYP ja TPS taistelevat jääkiekon Mestarien liigassa. Saat kaikki matsit ilmaiseksi ja suorana kotisohvalle!

Kuten jääkiekon ystävät tietävät, on supersensaatio Eeli Tolvanen tehnyt kovaa jälkeä jääkiekon KHL:ssä. Vihtiläilähtöinen pelaaja on paukuttanut 39 ottelussa 17 maalia ja yhteensä 32 pinnaa, lisäksi Jokerit pelaa ainakin toistaiseksi historiansa parasta kautta KHL:ssä.

Tolvanen on näyttänyt, että siirtyminen USHL:stä KHL:ään oli mainio liike, vaikka pelaaja kesällä Nashville Predatorsiin varattiinkin numerolla 30.

– Joissain spekulaatioissa olisin voinut mennä hieman aikaisemminkin, mutta tällä hetkellä ei ole väliä, Tolvanen oli sanonut varauksestaan SB Nationin mukaan kesällä.

Ei ollut väliä ei.

Vaikka Tolvanen olikin ykköskierroksen viimeinen varaus, on hän näyttänyt, että numerot ovat vain numeroita.

Kun suomalainen on vastannut KHL:ssä huutoon, nousevat odotukset myös luonnollisesti NHL:n päässä.

Tolvanen siirtynee ensi kaudeksi Nashvilleen, jonka rakennustarina sai Tolvasen varauksen myötä jälleen runsaasti myötäistä tuulta purjeisiinsa.

SB Nation nimittäin muistutti artikkelissaan, että Tolvanen täydentää aikanaan kivenkovaa ydintä Filip Forsberg (sopimus kauteen 2021-22) – Ryan Johansen (2024-25) – Viktor Arvidsson (2023-24) – Kevin Fiala (2018-19) – Kyle Turris (2023-24).

Eli vaikka kuhina nuorten MM-kisoihin lähtevän ja KHL:ssä dominoivan Tolvasen ympärillä on vilkasta, ei se tulevaisuudessa ainakaan vähene yhtään.

Katso CHL-matsit ilmaiseksi läpi kauden!

HIFK, Tappara, Kärpät, JYP ja TPS taistelevat jääkiekon Mestarien liigassa. Saat kaikki matsit ilmaiseksi ja suorana kotisohvalle!