[text-ad]Tervetuloa Leijonat.comin uuteen osioon – pitkävetovihjeet. Täältä löydät vihjeet joka päivä ja yö Liigan, NHL:n ja muiden huippuliigojen kohteisiin. Vedonlyönnin ammattilaiset analysoivat ja perustelevat jokaisen vihjeen lukijoillemme. Mikä parasta, vihjeet eivät maksa lukijoille mitään, vaan tarjoamme palvelun ilmaiseksi uskollisille seuraajillemme.[/text-ad]

Toronto-Carolina
Tiistaina 19.12 klo 21.00
NHL

Tiistai-illan ratoksi nähdään parhaaseen katseluaikaan huippuvauhdikasta jääkiekkoa, kun Toronto ja Carolina iskevät yhteen.

Toronto on pelannut koko alkukauden hyvää kiekkoa, mutta on ajautunut nyt kolmen ottelun tappioputkeen. Tappiot ovat tulleet vieraskiertueella Minnesotalle, Philadelphialle ja Detroitille. Hyvin alkukaudella maaleja iskenyt joukkue on hieman menettänyt tehojaan, vaikka onkin iskenyt maaleja viidenneksi eniten koko sarjasta. Kiekkoveteraani Patrick Marleau on iskenyt jo 11 maalia, ja on pelaamassa jälleen kerran vahvaa kautta.

Carolina on herännyt tosissaan taistelemaan pudotuspelipaikasta, ja on voittanut kolme perättäistä ottelua. Voitot ovat tulleet Columbusta, Buffaloa ja Vegas Golden Knightsia vastaan. Carolina on osoittanut sitkeytensä jo moneen kertaan ja ryhmälle soisi kyllä paikan kevään pudotuspeleihin. Suomalaiset Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen olivat marraskuussa ilmiliekeissä, nyt joulukuussa on ollut vaikeampaa. Teräväinen johtaa joukkueensa pistepörssiä tehoin 8+16 ja Aho on kolmantena tehoilla 7+16. Jos joukkue saisi puolustuspeliä napsun verran tiiviimmäksi, puhuttaisiin todella kovasta nipusta.

[text-ad]🚨 Leijonat.comin lukijoille HUIPPUETU: in uusille asiakkaille tarjolla riskitön 20€ NHL-veto. Lunasta etusi TÄSTÄ.[/text-ad]

Poissaolot

Torontolta ottelusta uupuu hyökkääjä Nikita Soshnikov sekä puolustaja Nikita Zaitsev. Carolinalta sivussa on hyökkääjä Lee Stempniak.

Arvio

Toronto on selkeästi menossa pudotuspeleihin syksyn kaltaisella pelillä. Viime kierrosten tukkeutuneet maalihanat kuuluvat pitkän sarjan sykleihin, ja tulosta alkaa jälleen pian varmasti tulla. Carolinan tehot jakautuvat käytännössä kolmen ketjun kesken, eli ratkaisijoita löytyy laajalla rintamalla. Toki kylmänvilleä maalitykki joukkueesta uupuu, joka tekisi maaleja illasta toiseen. Tällä kaudella joukkueet ovat kohdanneet jo kahdesti, ja molemmissa otteluissa nähtiin hulppeat yhdeksän osumaa. Samaa on tiedossa nytkin, sillä nuoria pelaajia sisältävät joukkueet pelaavat vaihdikasta coast to coast – kiekkoa, joka luo niin maalipaikkoja kuin jättää tilaa omalle puolustusalueelle. Carolina on tällä kaudella useasti joko romahtanut tai tehnyt huiman kirin tappiolla ollessaan, joten maaleja on tälläkin kertaa luvassa. Luotetaan joukkueiden järjestävän maalirikas ottelu suomalaisfanien iloksi.

Yli 5,5 maalia (1.90)