Kuten sanonta kuuluu, on toisen epäonni toisen onni. Kun Winnipeg Jets koki taannoin karun menetyksen tähtihyökkääjä Mark Scheifelen loukkaannuttua, on mahdollisesti Joel Armialla sauma saada lisää vastuuta joukkueensa hyökkäyksessä. Suomalaisvirtuoosi on ainakin viime peleissä antanut oivia väläytyksiä taidoistaan.

Kun Scheifele viikolla loukkaantui, pelasi Armia hänen paikallaan menestyksekkäästi. Kaksi maalia nakuttanut hyökkääjä oli itsekin tyytyväinen iskuunsa, mikä antoi taatusti ilonaiheita myös esimerkiksi päävalmentaja Paul Mauricelle.

– Tuntui hyvältä. Sain pidettyä jalkani liikkeellä koko ottelun ajan, ja siksi pääsin hyville maalipaikoille, Armia pohti NHL.comin mukaan.

NHL:ään ykköskierroksella kesällä 2011 varattu porilaislähtöinen pelaaja on kultakimpale, vaikka hän ei aina välttämättä pisteiden valossa loista.

Armia nimittäin on osoittanut vuosien saatossa sopivansa esimerkiksi Jussi Jokisen tavoin niin ykkös- kuin nelosketjuun, toisaalta hän myös osaa pelata ylivoimaa sekä vääntää alivoimalla – jopa maaleja.

Edellisen pelin näyttö ja aiemmat otteet eivät ainakaan sulje pois sitä mahdollisuutta, että Armia saisi lisää vastuuta Jetsissä.