© Kuva: Getty Images

Mikko Rantanen täysin liekeissä NHL:ssä – vaatimattoman tähden kehut menivät silti muualle!

Katso CHL-matsit ilmaiseksi läpi kauden!

HIFK, Tappara, Kärpät, JYP ja TPS taistelevat jääkiekon Mestarien liigassa. Saat kaikki matsit ilmaiseksi ja suorana kotisohvalle!

Kuten suomalaiset jääkiekon ystävät tietävät, on Colorado Avalanchen Mikko Rantanen ollut tällä kaudella täysin levottomassa iskussa NHL:ssä. Avs-hyökkääjä johtaa suomalaisten keskinäistä pistepörssiä upealla saldolla 15+26, koko sarjan pörssissäkin hän on upeasti sijalla 24.

Mutta vaikka nuorten maailmanmestari hirmuliekeissä onkin, ei hän suostunut NHL.comin suomenkielisen sivuston haastattelussa ottamaan kehuja tyystin itselleen.

– Hyvät ketjukaverit auttavat paljon, ja koko joukkue pelaa hyvin tällä hetkellä, Rantanen painotti.

Coloradossa enemmän pisteitä on tehnyt vain kanukki Nathan MacKinnon. Kevään MM-hopeamitalistin saldo on 18+34, jolla irtoaa koko NHL:n pistepörssin kakkossija. Kanadalais-suomalaisen kaksikon panosta ei voi vähätellä tippaakaan, kun mietitään Rantasenkin mainitsemaa joukkueen iskua.

Nuori joukkue on ollut todella vikkeläkinttuinen, lisäksi menestymishalut ovat näkyneet kauas. Siihen viittasi myös kauden suomalaiskomeetan kommentti samalla sivustolla.

– Meillä on nuorempi joukkue, joten nopeutta ja nälkää on enemmän. Näyttämisen halu on kova, Rantanen pohti.

Nälkää ja muita vahvuuksia Avalanchen pitää näyttää vastaisuudessakin. Pitkässä voittoputkessa viilettävä Colorado taistelee kynsin ja hampain paikasta kevään pudotuspeleihin.

Katso CHL-matsit ilmaiseksi läpi kauden!

HIFK, Tappara, Kärpät, JYP ja TPS taistelevat jääkiekon Mestarien liigassa. Saat kaikki matsit ilmaiseksi ja suorana kotisohvalle!