Jarkko Immonen on osoittanut alkukauden mittaan olevansa yhä todellinen huippuvahvistus Liigaan.

35-vuotias leijonakonkari on ollut isossa roolissa, JYPin vahvaa liitoa. Immonen on takonut komeita pisteitä sekä Liigassa että CHL:ssä.

Kotimaan kaukaloissa alla on 41 ottelua mainion tehoin 8+28=36. Kun tähän ynnätään päälle CHL:n 10 pelin pistemäärä 2+5=7, voi paluun Suomeen sanoa olleen tehokas.

– JYP on kasvattiseurani. Tämä oli pitkään suunnitelma, että palaan tänne vielä pelaamaan, Immonen ynnää CHL:n sivuilla.

Immosen mitalikaappi on jo nyt täynnä erilaisia palkintoja. MM-kullan ohella konkari on ollut voittamassa muun muassa KHL:n ja Liigan mestaruuksia. Arvokisoista vyöllä on paljon eri värisiä mitaleja.

– Nautin vain pelaamisesta. Meillä on hieno ryhmä täällä kasassa – joka aamu on kiva tulla hallille. Eikä voittamiseen kyllästy koskaan!

Jarkko Immosen syksy on ollut vahva. Kuva: Juha Tamminen.

CHL:ssä kulkee!

JYPillä on saumat marssia CHL:n finaaliin, kun joukkue kaatoi tshekkiläisen Třinecin välierien avauspelissä maalein 4-2. Immonen ei kurki vielä loppuotteluun – edessä on toinen vieraspeli.

– Se (ensimmäisen pelin) tulos ei muuta mitään. Toinen osaottelu alkaa tilanteesta 0-0, me yritämme voittaa sen pelin, Immonen ynnää.

Toinen osaottelu pelataan tiistaina. Molempien otteluiden tulokset lasketaan yhteen. Enemmän maaleja tehnyt joukkue marssii CHL:n finaaliin.