Lukko on tehnyt sopimuksen nuoren puolustaja Tarmo Reunasen kanssa.

19-vuotias saapuu Raumalle TPS:stä – pakki ehti aiemmin torstaina purkaa sopimuksensa edellisen työnantajansa kanssa. Uusi sopimus Lukon kanssa kattaa loppukauden sekä sesoingin 2018-19.

Reunanen on New York Rangersin varaus kesältä 2016. Raumalla nuorukaisesta odotetaan heti paljon.

– Hän on nuori lupaava puolustaja, josta olimme kiinnostuneita jo viime kesänä, ja tutustuimme hänen osaamiseensa jo silloin. Nyt kun meillä oli mahdollisuus saada hänet tänne, niin otimme mielellämme miehen vastaan, Lukon päävalmentaja Pekka Virta ynnää.

Reunasella on sauma saada uudessa seurassaan rooli, joka ei olisi ollut mahdollista TPS:n nimekkään pakiston keskellä. Virta puhuu silti maltista nuorukaisen kanssa.

– Meillä on loppujen lopuksi aika kapea joukkue tällä hetkellä, joten saamme Reunasen tulon myötä myös leveyttä ja määrää puolustukseemme loppukauteen, ja etenkin kevään peleihin. Täytyy kuitenkin muistaa, että kyseessä on nuori pelaaja, joten pääpaino hänen kohdallaan on vahvasti tulevaisuudessa.

– Ensi kautta ja tulevaisuutta ajatellen on tärkeää, että saamme hänet jo nyt mukaan. Pääsemme tutustumaan pelaajaan ja näkemään hänen päivittäistä tekemistään. Uskomme hänen tuovan kokoonpanoomme lisää liikkuvaa kiekollista puolustuspelaamista.

Lähde: Lukon tiedote